~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Isnin, 29 November 2010

Memutuskan Silaturahim, Satu Dosa Besar

Assalamualaikum


hari ni BL tak berapa da mood sangat nak update blog ni.. sekadar nak kongsi satu artikel keagamaan tentang hukum memutuskan silaturahim adalah satu dosa besar.. semoga artikel ni dapat memberi manfaat kepada pembaca sekalian.. INSYAALLAH..

Sabtu, 27 November 2010

Soalan Maut Dari Paderi!

Assalamualaikum


jom kita menghayati kisah antara seorang pemuda yg disoal selidik oleh ketua paderi di gereja Samaan.. sebanyak 22 soalan telah disoal oleh ketua paderi kepada pemuda tersebut.. ingin mengetahui apakah soalan maut yg ditanya oleh ketua paderi kpd pemuda tersebut??? sila teruskan pembacaan anda...semoga pembaca sekalian dapat sesuatu pengajaran daripada kisah ini.. hurm..

KES MURTAD DI KALANGAN ORANG MELAYU

Assalamualaikum


hari ni BL nak kongsi artikel tentang kes murtad yg berlaku dikalangan orang ISLAM especially bangsa MELAYU.. BL dapat artikel ni dari member fesbuk.. semoga artikel yg BL nak kongsi ni dapat memberi pengajaran kepada kita semua.. INSYAALLAH..

TAKTIK CINA JATUHKAN MELAYU!!!!!

Assalamualaikum


lama betoi aih BL tak update blog ni kan.. dah bersawang penuh dah.. bukan tak maw update tapi malas nak tulis.. huhu.. kali ni BL nak kongsi rencana yg BL dapat dari member fesbuk BL.. entry BL kali ni tentang macam mana taktik cina jatuhkan melayu.. BL bukan nak wat isu perkauman ok.. sekadar ingin memberi kesedaran kepad orang melayu terutama generasi muda macam BL ni supaya lebih terbuka minda untuk lebih maju.. yelah memang lah kita ni penduduk pribumi di bumi malaysia ni.. tapi sampai bila nak harap kat kerajaan ja kan.. 

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)