~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 15 Januari 2011

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

Assalamualaikum..




baru ja blk dari bekpes kat market seberang jaya tadi.. makan ringgan ringgan ja.. char koew tiaw kerang campur telor mata ngan segelas susu lembu ja.. balik umah buka pc.. usha blog.. terpandang menda ni.. wah! En. Ben wat segmen baru g.. macam best je.. BL nak join jugak lah.. saja suka suka.. lagi pon hari ni xda mood nak kuar g mana mana.. so layan p la segmen ni.. hehe.. kalau da sapa sapa berminat nak join jugak mai singgah sini.. "BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??"







hurm.. bila ingat ingat balik blog budak logam ni tercipata dalam bulan lapan tahun lepas.. time tu masa bulan posa.. timbul minat nak berblogging ni lepas tertarik dengan blog rakan rakan di fesbuk.. memang menarik blog diorag.. kalau nak dibandingkan dengan blog budak logam ni.. macam langit dengan bumi la.. sebelom BL aktif dengan blog budak logam ni tu da gak blog lain.. tapi sekadar mengisi masa lapang ja.. kalau minat mai singgah sini.. "Kipas Susah Mati Kamen Rider".. memang minat sangat sangat dengan cite macam ni.. hehe :D 

wokey xmo mengarut panjang.. berbalik ke topik asal.. masa mula mula berblogging dulu memang main hentam ja taruk pa yg da kat dalam blog.. memang x penah da orang komen langsung.. haha! 1st blogger yg komen blog budak logam ni saudara hamzah ian.. ni blog beliau.. "terbang tingi tinggi".. hehe! 

sebelom ni penah gak BL pikir nak tutup blog ni.. time tu pikir macam sia sia ja wat blog ni.. bukan da sapa sapa nak kunjung pon.. then nak di jadikan kan cerita BL terjumpa blog seorang Hamba ALLAH ni.. entry entry beliau banyak jugak menulis kata kata semangat kepada blogger blogger baru.. nak tahu siapa blog Hamba ALLAH ni.. mai klik sini.. "BLOG MISTERI".. BL memang mengucapkan banyak banyak terima kasih kepada beliau.. kalau tidak memang dah lama pupus blog budak logam ni dari alam siber.. hehe.. :D.. 

antara yg BL tak akan lupa ialah 1st follower blog ni.. memang BL ucapkan berbanyak terima kasih kerana follow blog ni.. beliau merupakan penulis dan tuan rumah untuk blog ni.. "Blues Riders".. kepada mereka yg lain BL ucapkan berbanyak terima kasih jugak sudi follow blog BL ni yg x menarik mana pon kn.. huhu

hurm.. nasihat BL kepada blogger blogger baru yg baru nak berjinak dalam dunia blog ni.. teruskan berblogging k.. jangan kisah sangat da orang nak follow atau x.. teruskan ja usaha hasil kan entry entry yg menarik.. InsyaALLAH mesti da jugak yg berminat utk follow nanti.. 

En. Ben da gak mintak senaraikan blog yg di follow hari ni.. wat masa BL wat entry ni masih lom follow blog sapa sapa g.. tapi last blog yg BL follow kemarin blog mamat ni.. "mohdsaifulnizamsaid.blogspot.com".. sebab pa BL follow blog dia ni.. antaranya sebab tercontengnya ungkapan ni kat header blog beliau.. "every day life must be changed so that the prolonged anxiety and hope that will not necessarily disappear from my life".. haha.. amacam menarik x? bagi BL macam sempoi ja ungkapan mamat ni.. :D 

hurm.. sampai sini ja kot celoteh BL untuk kali ni.. kata akhir dari BL selamat berblogging kepada bloger blogger sekalian.. sekian.. wasalam :D 

28 ulasan:

sayangku berkata...

terjah ke sini dr blog abg ben :)

http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

udin berkata...

@sayangku

thanks yer 4 coming.. BL nak p terjah sana pulaklah usha n3.. kihkihkih :D

ceritera asni berkata...

singgah disini pula..thanx :)

saya shea berkata...

wee ~ singgah sini and follow , wahh join gak ye segmen encik ben . hee

Matika berkata...

huhu..salam perkenalan...
kita sama2 dah join..huhu

Pembawa_Wacana berkata...

singgah dari Bro Ben..

niesz berkata...

hehe..pnjg nye entry kalah niesz..ehe..niesz pon ade join segmen ni gak..bile pk2 balik mmg bnyk kenangn spnjg berblogging ni kan..happy ade, sedey ade..trus kan berblogging ya.. :)

yad'z berkata...

golek3 dari BA.... salam kenall..^^

nurazzah8 berkata...

salam ziarah dan salam perkenalan..

http://nurazzah8.blogspot.com/2011/01/siapakah-itu.html

puteri cahaya. berkata...

dik, keep on blogging ya!..
never give up!!
Akak meriahkan followers awak :)))

Menulis dari hati ya..
Moga sama-sama dpt manfaat..

meh singgah blog akak pula..
http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

Novelgurl berkata...

salam singgh dri eN.BA :D

udin berkata...

@ceritera asni

thanks.. :) slamat dtg diucapkan.. hehe.. :D

udin berkata...

@saya shea

hehe.. saja join suka suka.. thanks yer sudi singgah sini.. :D

udin berkata...

@Matika

orait bro.. salam perkenalan jugak.. haha! :D

udin berkata...

@Pembawa_Wacana

maceh sudi singgah sini.. :)

udin berkata...

@niesz

hehe.. teruskan berblogging gak yer.. :D

udin berkata...

@yad'z

hehe.. salam kenal jugak dr BL.. :)

udin berkata...

@nurazzah8

hehe.. thanks yer sudi singgah sini.. salam perkenalan jugak dr BL.. :D

FaKArePa!n berkata...

sinngah dari blog ben ashaari

udin berkata...

@puteri cahaya.

thanks yer kak puteri sudi singgah sini.. huhu.. wokey BL xsabo nk g terjah blog kak puteri pulak.. hehe.. :D

udin berkata...

@Novelgurl

hehe.. thanks 4 coming.. slmat dtg diucapkn.. hihi :D

udin berkata...

@FaKArePa!n

thanks sudi singgah sini.. hehe.. :D

ciK gAyah kePOhhh berkata...

hee~~ tewoss an bebloggg yerkk.. chaiyokk!!

udin berkata...

@ciK gAyah kePOhhh

hehe.. mcm tu lh kisahnya.. maceh dtg.. keep on blogging gak yer.. chaiyokk!! :D

Lulu caldina berkata...

yeah...semoga terus maju jaya dalam dunia blog...

||aLeaSaRa|| berkata...

wah ramainye member dah terjah he3..jgn lupa kgsikan n3 yg best2 utk kiotrg semua..dah ramai kwn tu kat sblh he3

udin berkata...

@Lulu caldina

yeah! thanks.. :D

udin berkata...

@||aLeaSaRa||

yup.. thanks 4 coming k.. :D

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)