~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Jumaat, 16 September 2011

Panduan Memilih Buah Durian Yang Baik

Assalamualaikum 


Salam semua.. Haa.. Korang peminat durian? Rasanya semua kenal kot durian ni benda apa kan.. Ada yang tak kenal? Sedap wooo lebih lebih lagi dimakan dengan pulut dan santap.. Peh! Melelehhhh.. Rugi la kalau ada yang tak minat dengan buah durian ni kan.. Okay sebelum tu nak terang serba sedikit info tentang buah durian ni.. Mereka mereka yang tak gemarkan durian sila abaikan entri ni.. Hehehe.. 

Durian merupakan sejenis buah tropika yang berasal dari Asia Tenggara yang isinya manis, lembut dan aromanya yang enak.. Ia menjadi kegilaan peminat buah-buahan tempatan yang sentiasa menantikan kedatangan musimnya saban tahun.. 

Pesakit 'Sangap' Nekad Mencabul Jururawat

Assalamualaikum 

Hahaha.. Memang spesis ‘sex maniac’ nih! Ni mesti kes hari hari layan ‘porn’ kot.. Tu pasal 'sangap' sampai macam tu sekali..Grrrrrr.. Gadis gadis yang bakal dan telah jadi jururawat hati hati la kalau ada pesakit jenis macam ni.. 

Gara gara ghairah melihat seorang jururawat muda, seorang pesakit dipercayai gagal mengawal nafsunya apabila nekad meraba buah dada dan kemaluan gadis berkenaan dalam kejadian di bilik wad sebuah hospital pakar di Jalan Alor Akar, di Kuantan, kelmarin. 

Ahad, 4 September 2011

Tahun Ni Raya Sakan Dalam Rimba

Assalamualaikum 

Wahhhh.. Rindu la nak update blog usang ni.. Pejam celik.. Pejam celik.. Dah hampir seminggu beraya kan.. Esok masing masing dah kembali bekerja.. Haa.. Ka dah ada yang masuk kerja.. Takpa dah tugas kan.. Layan aja.. Haa.. Korang pula amacam? Banyak kumpul angpau raya ka? Kuih muih raya dah habis belum? Hehehe.. Urmmm.. Tahun ni BL sekadar beraya bersama keluarga aja.. Yelah dah keluarga besar kan.. 

Raya pertama aja dari pagi sampai petang pergi ziarah rumah mak dan bapa saudara aja.. Tu pun ada yang tak sempat nak jumpa.. Masuk hari raya kedua pula pergi ziarah sanak saudara sebelah ayah pula.. Memang tak bleh blah betui.. Raya sakan punya pasal sampai boleh jumpa menatang tu.. Hahaha.. Adoiii.. Memang tak leh lupa raya tahun ni.. Haa.. Korang nak tahu apa? Pelan pelan baca noh.. Kalau tak mau pon takpa.. Klik aja tanda pangkah kat atas tu.. Hehehe.. 

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)