~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Isnin, 4 Februari 2013

Dunia Baru


Assalamualaikum


Hari pertama di bilik latihan agensi sebagai konsultan unit amanah. Boleh la nampak bayang juga la sikit bidang ni macam mana sebenarnya. Kebanyakkan konsultan yang terdahulu yang telah berjinak dalam bidang ni semua hebat hebat belaka. BL bangga kerana kebanyakkan mereka adalah anak anak Melayu. Caya la wei.

Masa dalam kelas tadi terasa macam diri BL ni rendah sangat kalau nak dibandingkan dengan mereka tu. “Rilek bro lu baru hari pertama ma. Jangan nak banding dengan diorang tu. Lu kalau dah lama bertapak dalam bidang ni. Mesti boleh jadi macam diorang jugak” BL bermonolog sendirian ketika dibilik latihan agensi tadi nak bagi sedap hati.

Ahad, 3 Februari 2013

Apa itu BONEKALIFE?

Assalamualaikum


Wuz up korang! Semoga semua sihat sihat lah ye. Orait kali ni sekadar nak berkongsi entri ringkas dengan korang tentang laman blog member BL masa sekolah dulu. Sebelum tu jom layan sat klip video dekat bawah ni. 



Sabtu, 2 Februari 2013

Mati hidup kembali


Assalamualaikum

Fuh! Alhamdulillah. Punya la risau BL risau takut tak lepas exam ni. Tapi akhirnya. Syukur! Hahahahaha. Okay la. BL malas nak merapu panjang sangat entri kali ni. Sekadar nak berkongsi perasaan puas dan lega lulus Computerised Unit Trust Exam (CUTE) petang tadi. Fuh! Alhamdulillah.

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)