~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 30 Oktober 2010

datang pergi....

Assalamualaikum


Pejam celik.. Pejam celik.. Kejap aja dah habis 9 hari training AOB dekat Akademi Etiqa.. Walaupun singkat memang BL tak akan lupa kenangan bersama member member baru kat situ.. Macam macam ragam yang dok ada.. Trainer trainer pon sempoi sempoi aja semua.. Siap dapat makan free lagi untuk lunch dengan tea break.. Memang tak sia sia BL join training ni.. Banyak yang BL nak cite sebenarnya.. Tapi malas pulak nak taip.. hahaha! 

Rabu, 20 Oktober 2010

hari pertamaku di keyell...

Assalamualaikum


Fuh!!! Penat.. Penat.. Sampai juga BL dekat keyell.. Padahal bukan BL yg drive kereta pun.. Punya la renyah nak cari jalan kat keyell ni.. Yelah dah jarang mai keyell kan.. Sekali mai teraba raba dok cari jalan.. Tapi alhamdulillah jumpa gak tempat yg di cari.. Sampai aja kat Akademi Etiqa BL terus naik ke tingkat 12.. Jumpa degan minah kerani dekat situ.. Boleh tahan gak.. Cute siot.. Orang Penang pula tu.. Hehehe.. BL minta minah ni bawa BL pergi jumpa dengan staf dekat situ.. Dekat tingkat 15 untuk tanya tempat penginapan BL. 

Sabtu, 16 Oktober 2010

kpala otak berserabut.....

Assalamualaikum


Hurm.. Kemarin GAM BL mesej yang kursus yang tertunda hari tu telah ditetapkn pada 21 haribulan ni hingga 4 nov.. Huhuhu.. Tapi entah mengapa pula BL rasa macam malas nak pergi kursusu tu.. Tapi kalau BL tak pergi macam rugi pula.. BL ni dah la takde pengalaman keje.. Masa mengaji kat kampus dulu pun BL tak amik praktikal.. Haishhhh!!!!! Macam mana ni???? 

Khamis, 14 Oktober 2010

sekali kena tunda la plakkkk

Assalamualaikum


CIS!!! Hampeh betul la!!! Baru kejap aja tadi BL dapat mesej dari GAM BL yang kursus AOB yang sepatutnya BL hadiri pada 18 ni di tunda ke tarikh yang akan diberitahu kelak.. Sebab utama masalah teknikal apa tah!!!!!!!!! Adoiiiiiii!!!!! Baru aja BL tengah berangan nak jalan jalan kat keyell tu.. Yelah BL ni bukan jenis suka melancong sangat.. Alang alang dapat peluang boleh pergi kursus dekat sana boleh la juga ambil kesempatan makan angin juga.. Tapi nak buat macam mana????? Sudah kena tunda?????? Jadi plan BL pon kena tunda jugak la.. 

Isnin, 11 Oktober 2010

selamat tinggal DUNIA.....

Assalamualaikum


Aku sedih akan meninggalkan keluarga.. Aku sedih untuk meninggalkan kampung halaman.. Demi untuk mengejar impian & cita cita.. Aku harus pergi.. Pergi mencari.. Mencari pengalaman hidup di kota metropolitan.. Walaupun berat hatiku untuk pergi.. Namun aku gagahkan jua.. Semoga jalan yang aku pilih ini.. Jalan yang terbaek buat diriku.. SELAMAT TINGGAL DUNIA..

Sabtu, 2 Oktober 2010

kejutkan aku

Assalamualaikum


Apa khabar korang semua.. Fuhhh!!!! Lama betoi tak update blog ni.. Dah bersawang blog budak logam ni.. Laman sesawang la katakan.. Hehehe.. Kali ni BL nak kenalkan kat korang pasal satu band bawah tanah pula.. Band ni BL kenal pon masa BL singgah menyinggah betoi ka ayat aku ni.. lantaklah.. laman myspace BL.. Boleh tahan juga la muzik diorang.. BL tak pasti sama ada band ni masih baru atau sudah lama bertapak.. Yang pasti genre muzik diorang bawa adalah reggae.. 

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)