~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 30 Oktober 2010

datang pergi....

Assalamualaikum


Pejam celik.. Pejam celik.. Kejap aja dah habis 9 hari training AOB dekat Akademi Etiqa.. Walaupun singkat memang BL tak akan lupa kenangan bersama member member baru kat situ.. Macam macam ragam yang dok ada.. Trainer trainer pon sempoi sempoi aja semua.. Siap dapat makan free lagi untuk lunch dengan tea break.. Memang tak sia sia BL join training ni.. Banyak yang BL nak cite sebenarnya.. Tapi malas pulak nak taip.. hahaha! 


Lepas ni maka bermula la kerjaya BL sebagai perunding takaful.. Rasa nervous pun ada gak ni.. mau tak nervous.. Nak kena jumpa prospek yang tak kenal kan.. Kalau ada salah silap karang company pula yang dapat nama busuk pula kan.. Huhuhu.. BL harap training selama 9 hari lepas dapat membantu untuk kerjaya perunding takaful ni.. BL pun masih ragu ragu sebenarnya.. Apa apa hal BL cuba terjah dulu.. Belum cuba mana tahu kan.. hahaha! Okay.. Sampai sini aja kot.. Sekian.. Wassalam.. :)




BL: Lagu tak ada kaitan dengan jalan cerita.. Hahaha! ;p

Tiada ulasan:

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)