~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 1 Mac 2011

Siapakah Kak Limah Sebenarnya?

Assalamualaikum


kak limah




haa.. korang dah tengok belum filem hantu kak limah balik rumah? mesti ramai dah tengok bukan.. amacam? menarik tak? bagi BL agak kelakar jugak la filem ni.. especially masa babak tok bomoh kena kepak badan tu.. siyes.. kelakar.. hahaha!

hurm.. tapi korang kenal tak sapa pelakon sebenar watak Kak limah ni? maybe ada yang dah kenal kot.. bagi yang belum kenal.. nama pelakon kepada watak Kak Limah ni ialah Dalimawati Ismail.. kalau korang tak percaya.. ni gambar beliau..


amacam? lawa tak? hehehe..

haa.. ni ada lagi gambar beliau..


yang sebelah kiri tu ye..


kalau korang nak kenal lebih lanjut dengan pelakon watak kak limah ni.. ni FB beliau.. sini.. kalau rajin add la.. hehe.. tu pon kalau dia approve la kan.. hahaha.. :D


sumber: Gempak.Org

17 ulasan:

Cik Eliza berkata...

kenapa fb dia tak ada tempat nak picit 'add as friend' ? hahaha!

udin berkata...

@Cik Eliza

a'ah la.. baru perasan.. thanks bagi tahu.. nak antar msg pon tak boleh kan.. huhu.. :(

beaty berkata...

owh..da tau da....oke da tengok neh...best gak...part yang dorang lari tuh dengan camera zoom depan & johan pakai topi sebagai seluar tu yang lucu..heahahahah thumbs up juga filem ni..ok!!

udin berkata...

@beaty

hehe.. :D

senydream berkata...

belom tgok lgi sb sy ni tergolong dlm org2 y mmg penakut,huhu2....:(

udin berkata...

@senydream

takut eh?.. takpe cite ni tak seram la awk.. huhu~ :(

mr_stylo berkata...

haha..
x tngok g lo..
tapi baca entry nie..
terasa nk tngok plak..:)

SaYraH WonDerLanD berkata...

hahahahaaha!! ni ke yang jadi hantu kak limah tu. Eeeeeeee kenapa sarah x perasan ek dalimawati yg pegang watak ni. Patut la suara dia macam familiar!!!!! ish ish excited plak sarah mengomen

senydream berkata...

tu la sy pon ade dgr creter ni cam lawak tpi disebbkan tjuk dye ada hantu mmg sy x berani la nk p jenguk2 lgpon kat umah mmg saya ngan adik jek ada tu y x tgok..adik pon pnakut xmau tmankan sy,ngeh..ngeh..ngah cri ubat nk buang perasaan takut y makin melampau ni..:(

red berkata...

Kak limah ni cun sebenarnya... ngehehehe

sophie berkata...

Kak Limah lawa upenye!

udin berkata...

@mr_stylo

hehe.. layan bro.. siyes kelakar cite ni..

udin berkata...

@SaYraH WonDerLanD

hehe.. SaYrah excited dgn pelakon dia kot.. ;)

udin berkata...

@senydream

takpe2.. ala suro pakwe awk temankan tgok cite ni eh.. kan.. kan.. :D

udin berkata...

@red

haha! ;)

udin berkata...

@sophie

kihkihkih! :D

saya shea berkata...

wahh hot la dea . tp jdi kak limah lgi meletop . satu malaysia kenal dea . haha :D

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)