~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Jumaat, 25 Mac 2011

Apa Punya Servis La...

Assalamualaikum


huhu.. penat.. penat.. kalau hari hari macam ni.. baik masak dekat rumah lagi baik.. malam ni saja nak release tension keluar lepak makan dekat luar.. tapi.. lain yang diharap.. lain pula jadinya.. bukan lagi kurang.. bertambah tambah adalah.. alahai.. malam ni aku cukup tak puas hati dengan servis gerai makan area aku ni..


order makan dalam pukul 9 macam tu.. tunggu punya tunggu.. pukul 10 lebih baru hantar menu.. apa punya servis la.. aku tengok orang sebelah aku.. muka dah macam nak makan orang dah.. sabar jelah pakcik.. nak buat macam mana.. servis malam ni kurang baik.. hurm.. nasib baik menu yang di hantar semua complete.. tak macam gerai gerai yang aku pernah makan sebelum ni.. 

aku pun tak paham kadang kadang dengan sikap segelintir perniaga ni.. sepatutnya mereka kena lah jaga hati pelanggan yang datang ke gerai mereka.. tapi.. tengok macam tak kisah ja.. sepatutnya hargailah kami yang selalu support gerai korang ni.. servis tu kena kasi baik sikit.. malam ni ramai yang mengeluh.. nasib engkau la tauke.. sendiri cari susah.. jangan lepas ni angkat kain bungkus sudah.. sabar jelah.. grrrr..

10 ulasan:

mizzkechique berkata...

mmg bengang bila servis lambat...pengalaman kite sm..

meh baca ni.. http://mizztina.blogspot.com/2011/03/macam-harammmm.html

nurul nadia nasir berkata...

makcik kedai tu barang niaga diorg tak cukup kot..haha

udin berkata...

@mizzkechique

huhu~ ikut hati rasa macam nak blah ja tadi..

udin berkata...

@nurul nadia nasir

entah la.. rasanya maybe tukang masak terhad.. 2 orang ja kot kalau tak silap la.. tu pasal lembab semacam ja servis diorang.. huhu~

нαηιмQαtяυηηα∂α berkata...

pernah gak kena camni. tunggu lama sangat, blah je.. makan kat tempat lain..

Jeely jelly berkata...

pernah aritu, dh r tunggu lame giler . order lain dpt lain. dh tu x sedap plk.. hadoii.. tensyen dbuatnye...

udin berkata...

@нαηιмQαtяυηηα∂α

huhu~ sabor jelah.. kalau ikut perangai lama.. mmg dah lama blah..

udin berkata...

@jelly jelly

huhu~ sabo jelah kan.. hurm..

cik pulau berkata...

betoll.. bengang kalau servis lambat..
rasa macam nk blah je dari situ.

udin berkata...

@cik pulau

huhu~ tu la pasal..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)