~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 3 Mac 2011

The Rock Kembali Ke Gelanggang

Assalamualaikum






fuh! lega.. baru ja layan wrestling tadi.. peh! memang puas hati.. rupa rupanya the rock dah masuk balik noh.. dasat! nampak sangat aku ketinggalan.. haha! antara wrestler feveret aku ni.. ingatkan mamat ni dah bersara dari dunia gusti.. yelah sebelum ni nampak dia kerap berlakon ja kan..

aku memang fanatik habis dengan wrestling ni.. sebelum ni masa zaman sekolah dulu.. boleh kata tiap tiap minggu ja mesti tak lepas punya.. time tu yang femes Smackdown! la.. selalu tayang kat TV3.. sekarang ni aku tak pasti sama ada masih ditayangkan lagi atau tak.. dah lama tak layan versi tv punya.. bukan apa sebab yang kat TV3 punya lewat sebulan dari siaran asal..

haa.. tak cukup dengan siaran tv siap beli vcd lagi.. tapi yang pirate ja la.. yelah zaman sekolah kan.. bukan ada duit sangat.. tu pon beli kat pasar malam ja.. huhu.. minat aku layan wrestling ni last masa kat kampus dulu.. selalunya pinjam vcd pirate dari member member la.. lepas tamat zaman belajar kat kampus.. aku dah kurang sangat layan wrestling ni..

tapi sekarang minat ni muncul balik.. sebab sekarang ni dah tak payah nak susah payah nak lepak kedai mamak ka.. beli vcd pirate ka.. layan ja video online kat laman web ni.. sini.. macam macam ada.. nak Smackdown! ada.. RAW pon ada.. siap ada TNA Wrestling lagi.. sempoi beb! siap boleh download lagi tu.. cayalah.. demam gusti aku kembali lagi.. haha!





p/s: hurm.. agak agak korang apa persamaan The Rock dengan Epy Raja Lawak 5.. ada persamaan ka diorang ni? hehe.. ;)

2 ulasan:

Taufiq Tiramisu berkata...

wa wa wa..
makin syok ah tgk gusti lepas ni..hehehehe

entri terbaru : Kau Ada Pensyarah Yang Macam Ni?

udin berkata...

@Taufiq Tiramisu

lama tak layan.. rindu lak.. nasib baik ada website ni.. boleh la layan balik lepas ni.. haha!

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)