~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 24 Mac 2011

REVIEW BLOG SAYA KALAU TAK MAU DISAMAN!!

Assalamualaikum






haa.. korang suka tak blog korang direview? kalau suka boleh la join segmen cik Khumaera Ismail ni.. sini.. sebagai blogger newbie a.k.a baru macam aku ni.. segmen segmen seperti ni amat membantu untuk mengetahui sama ada blog kita ni okay atau tak.. yelah kita mungkin rasa dah okay sangat.. tapi bagi pengungjung yang datang.. tak tahu la macam mana kan? maka tidak salah untuk menerima pandangan dari blogger blogger lain.. especially yang dah lama bertapak dalam dunia blog ni.. hehe..

urm, bab nak kasi komen pasal empunya segmen ni memang tak pandai la.. rasanya macam okay ja.. blog pon cepat ja loading.. okay la kepada sapa sapa yang berminat nak join.. tarikh tutup segmen ni sampai jumaat 25 march 2011, jam 12 tengah malam..

6 ulasan:

niesz berkata...

wah!best jgk ni.. :)

dyba gula-gula berkata...

jom!

udin berkata...

@niesz

hehe.. apa lagi.. join la.. :D

udin berkata...

@dyba

jom2.. :D

senydream berkata...

besh gak ni tpi xsempt rsenyer dh ttp dh arini tuh,huhu2..:(
lmbt lak tgok entry ni..xpe la len kali mybe leh join..:)

udin berkata...

@senydream

huhu~

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)