~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 22 Februari 2011

Mengapa Dashboad Aku Jadi Macam Ni???

Assalamualaikum


haish! pelik bin ajaib betoi la.. dah banyak hari jadi macam ni.. korang penah alami tak macam yg BL alami ni.. sebelum tu korang usha dulu gambar ni..






hurm.. apa pasal eh dahsboard jadi kosong macam ni.. dah banyak hari dah.. sekarang ni kalau nak usha blog rakan rakan kena guna google reader ja.. ada sapa sapa tau tak sebab dashboard BL jadi macam ni.. ka sebab line internet lembab ka jadi macam ni.. huhu.. :(

18 ulasan:

Biey berkata...

pernah gak jadi mcm nie..tapi lepas refresh okey balik..

udin berkata...

urm, sy dah refresh byk kali pon still mcm ni gak.. dah byk hari jadi mcm ni.. skang just view guna google reader ja..


p/s: thanks ats cadangan.. :)

eqhaZIN berkata...

oh silalah refresh.
kengkdg fius dashboard tu xbtl skit. kui3.

GadisGula-gula berkata...

bnyk kali je kne.. sye refresh balik.. kadang2 tu tak bole.. jdi tutup browser tu.. pastu bukak balik.. takpun bukak guna new tab~

udin berkata...

@eqhaZIN

thanks 4 sharing.. i will try it again.. :)

udin berkata...

@GadisGula-gula

owh.. thanks awk 4 sharing.. :)

senydream berkata...

ciamnyer..ssh la lau jd mcm ni kan nk tgok n p jenguk blog kite follow pon ssh la..dlu pernh gak lami tpi xthu la mcm ner leh jd ok balik,ahaaks!..mf x dpt mbantu..:p

Kisah Sufi berkata...

sama la..pernah jadik kat saya gak..i thought my berukbeng slow..

Rozuan Ismail berkata...

sama je mcm wan..nuffnang awk ok x?nuffnang wan pon jd pelik ni

nazrul ashraff berkata...

skali je kot jadi cm gi tu..hee..hope everything is fine..

udin berkata...

@senydream

takpe2.. wat masa ni sy view blog kekawan guna google reader ja.. hehe.. :D

udin berkata...

@Kisah Sufi

haha.. samala.. igt pasal line slow.. padahal siap leh download movie lagi.. maybe sistem blogger yg da prob kot.. haha.. pandai2 ja wat andaian kn.. ;)

udin berkata...

@Rozuan Ismail

haha.. sama2 la kita.. urm, nuffnang? ntah.. sy pon jarang chek.. ntah ok ka tak.. tak tahu la..

udin berkata...

@nazrul ashraff

haha.. harap2 lepas ni ok kot.. ;)

khairiyah berkata...

ouh byk kali gak kene camtu tp pas refresh 2 3 kali die ok balik ...sbr eh BL..kdg2 maybe sbb line lem gak kot..heee ;)

udin berkata...

@khairiyah

huhu.. maybe la kan.. okey khairiyah.. thanks 4 sharing.. :)

cik_hani berkata...

bl..sabar jak..penah jadi gak..biar jak t dia akn oke dgn sendirinya..ada yg kna 2 3 hari da yg kna sminggu..ha tp tgu je la..insyaAllah t akn oke blik.. =)

udin berkata...

@cik_hani

thanks cik hani 4 sharing.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)