~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 1 Februari 2011

Hukum Oral Seks? Haram? Makruh? Atau Harus?

Assalamualaikum



hurm.. kebelakangan ni agak jarang update belog.. so time tengah da masa terluang ni.. kali ni nak share dengan korang hal berkaitan hukum pulak.. seperti mana tajuk entry di atas.. isu yg nak dibincangkan berkaitan hukum oral seks ni.. isu ni amat sesuai dijadikan panduan kepada pasangan yg bakal berumah tangga atau telah berumah tangga.. 


bukan pa kadang kadang dok terpikir gak.. apakah hukumnya jika seorang suami 'menjilat' kemaluan isterinya.. dan begitu juga sebaliknya dimana si isteri 'mengulum' kemaluan suami pulak.. adakah hukumnya haram? makruh? atau pon harus? bagaimana pula dengan pasangan kekasih yg melakukan akitiviti sedemikan rupa.. adakah dikategorikan sebagai zina?

maka BL pon membuah sedikit kajian di alam maya ni.. tak susah mana pon.. dengan bantuan en. google kita la.. akhirnya terjumpa satu laman sesawang yg mengulas secara detail tentang hukum Oral Seks ni.. segala persoalan tentang isu ni akan terjawab di laman "Suami Isteri Nakal..." ni.. semoga info yg disampaikan dapat memberi manfaat dan panduan dalam mengharungi alam rumah tangga kelak.. sekian.. wasalam.. :)

6 ulasan:

Kaseh berkata...

erk..itu pemanis dalam hubungan suami isteri...lalalala

red berkata...

wohohoho... gambar hiasan tu mmg kena laa... ngehehehe

nazrul ashraff berkata...

haha..nak tergelak pulak ..malunya *tutup muka*

ferra ferro berkata...

hahaha , mula2 x tawu oral sex tu apa . lepas baca habes baru tawu . *maloo

LovEmoNEy berkata...

kuikuikui

Tanpa Nama berkata...

All roads lead to Rome.

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)