~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 19 Februari 2011

KSP yang Sempoi

Assalamualaikum




haa.. dah baca tajuk entry kat atas tu kan.. korang kenal kot sapa KSP ni.. kenal tak.. kalau tak kenal pon.. buat buat ja kenal.. hehe.. Kirin Selama Perak a.k.a KSP.. blogger yg berasal dari selama perak.. haha.. macam kompem ja kan.. sori bro kalau silap.. 


BL pon tak berapa kenal sangat dengan KSP ni.. yelah BL ni kan newbie lagi dalam dunia blog ni.. yg pasti KSP ni femes di kalangan member kat "SB" dan "KBU".. kalau korang nak kenal lebih lanjut dengan KSP ni.. ni link blog beliau.. "kirinselamaperak"..








haa.. amacam? dah pegi tangok belom blog KSP ni.. sempoi ja kan.. so kalau korang berminat gak nak join segmen ni.. klik ja kat sini.. "Kirin Selama Perak Yang Sempoi"

12 ulasan:

Bahulu berkata...

As salam kenal@lagi singgah,
join the geng kat sini
Vroooom

~Kirin Selama Perak~ berkata...

tq sebab join
:)

Miecyber berkata...

Baru kenal KSP....

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

udin berkata...

@Bahulu

hehe.. as-salam kenal gak..

udin berkata...

@~Kirin Selama Perak~

hehe.. orait bro.. thanks 4 coming :D

udin berkata...

@Miecyber

hehe.. sama2 lah kita kenal dgn saudara KSP ni.. :D

mie berkata...

gue pun rasa macam nak join la..
ehehee

Millomocca Danique berkata...

jalan2 kat cni...;)

HNMZ berkata...

Salam perkenalan juga :)

udin berkata...

@mie

haha.. sila2..

udin berkata...

@Millomocca Danique

welkem.. sila dtg lagi.. :D

udin berkata...

@HNMZ

salam kenal.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)