~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 19 Februari 2011

SAYA MAHU DI REVIEW

Assalamualaikum


haa.. kali ni BL nak blog budak logam ni direview pulak.. segmen ni di buka oleh "http://www.shahazrin.com" yelah.. nak tahu gak la kan macam mana pandangan dari blogger lain tentang blog BL ni.. so boleh la perbaiki sikit apa yg patot.. so kalau korang nak join.. klik ja kat sini k.. "SAYA MAHU DI REVIEW"




12 ulasan:

arep_lockermonth berkata...

macam menarik je!!

arepnakbebel: GREENHEART phones!(sony ericsson)

udin berkata...

hehe.. just nak tahu apa pandangan blogger lain pasal blog ni.. :D

♔ alice charlotte ♔ berkata...

nk ikut jgak la.. ^__^

udin berkata...

@♔ alice charlotte ♔

haha.. sila2.. :D

✿ milly molly ✿ berkata...

yes, nk join :)
tq..

kay_are berkata...

gud luck with the review k?? =)

udin berkata...

@✿ milly molly ✿

hehe.. sila2.. gud luck ye.. :)

udin berkata...

@kay_are

hehe.. thanks kay.. :D

tsya berkata...

sy juga mahu direview :DD

udin berkata...

@tsya

hehe.. :D

tsya berkata...

ekh udin terima kasih follow :DD
sy cuba utk tules blog everyday :D

udin berkata...

@tsya

it's okey tsya.. keep on blogging k..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)