~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 10 Februari 2011

KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~

Assalamualaikum




hurm.. 14 Februari.. apa yg menarik sangat dgn tarikh ni.. korang tahu tak apa yg menarik sangat dgn tarikh ni.. mesti ramai yg dah tahu bukan.. tak kan tak tahu kot.. merupakan satu tarikh keramat yg ditunggu oleh pasangan kekasih setiap tahun.. dimana pada tarikh ini telah ditetapkan sebagai hari memperingati kekasih yg lebih dikenali sebagai hari Valentine kan.. kira time hari kekasih ni la nak kasi hadiah kat pasangan masing2 kan.. pastu dating lak kat restoren lima bintang kan.. hurm.. macam2.. namun sedarkah kita yg hari Valentine ni haram di sambut oleh orang Islam? mengapa? nak tahu lebih lanjut sila ke sini.. "Sejarah Bermulanya Valentine's Day"


maka dengan ini BL nak ajak la rakan2 yg beragama Islam sekalian especially para blogger utk boikot hari Valentine ni.. tak da faedah pon nak sambut hari Valentine ni.. dengan ni BL menyahut seruan saudari Sunah Mohammad utk boikot hari Valentine ni.. dimana beliau telah mambuat satu kempen utk boikot hari Valentine ni.. kalau korang berminat nak join gak jom terjah belog saudari Sunah ni k.. klik ja kat sini.. "KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~"




10 ulasan:

noraim berkata...

nk join jgk!

udin berkata...

@noraim

sila2.. :D

niesz berkata...

jom..kite kempen rmai2.. :)

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

udin berkata...

@niesz

jom2.. hehe ;)

arep_lockermonth berkata...

arep pon tak sambut jugak la!!

sophie berkata...

Saya pun X sambut Valentine. ;)

senydream berkata...

kami x sambut hari velentine...sb ari2 adalah hari kasih sayang..yup hari2 pon hari kasih syang so xyah tungggu la 14 feb ni kn..:)

udin berkata...

@arep_lockermonth

hehe.. sempoi2.. ;)

@sophie

wah! baguih2.. jom pakat boikot hari valentine ni.. hehe.. ;)

@senydream

haa.. betoi2.. hari2 dah mmg hari kasih syg.. tak payah dah dok sambut hari valentine ni.. boikot2.. hehe.. ;)

Sunah Mohammad berkata...

terima kasih udin!

udin berkata...

Sunah Mohammad

sama2.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)