~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 11 Januari 2011

MEREKA KATA

Assalamualaikum..


hurm.. tengah syok jejalan dari blog ke blog.. BL terpandang satu segmen yg di buka oleh seorang blogger yg x asing lagi Ben Ashaari.. mesti kenai beliau bukan.. siyes BL x sedar pulak da segmen ni.. so harap segmen ni masih lom tutup g.. sebelum ni penah gak join segmen 500 Blog ! tahun lepas.. tapi.. sekadar join aja lah.. x aktif pon.. sori ye En Ben :D agak bz sket time tu.. huhu.. so BL harap masih sempat g untuk BL join segmen kali ni..





1st kena letak header kn.. so BL dah letak..




2nd letakkan tajuk MEREKA kata dan linkkan kat sini.. ni pon BL dah wat.. sapa sapa nak join amat amat dialukan..


3rd wat kan kata kata aluan..


hurm.. salam blogger kepada rakan rakan blogger sekalian.. kepada blogger yg baru berjinak di dalam dunia blog ni BL mengucapkan selamat datang.. BL pon masih baru g.. baru setengah tahun ja kot rasanya.. sejak mengenali dunia blog ni macam macam ragam blogger yg BL jumpa.. especially blogger blogger otai kn.. syok baca entry entry diorag.. BL harap dengan join segmen MEREKA KATA ni.. dapatlah BL mengenali blogger blogger lain samada yg baru atau lama.. memang best dunia blog ni.. selain dapat menambah kenalan baru.. melalui dunia blog juga dapat berkongsi maklumat yg pelbagai.. macam blog BL ni lebih fokus pada hal berkaitan diri sendiri.. maybe ada jugak lah diselitkan sikit sikit tentang isu isu berkaitan kehidupan.. BL harap apa yg BL sampaikan melalui blog BL yg x seberapa ni dapat memberi manfaat kepada pembaca.. hurm.. sampai sini saja pengenalan BL untuk segmen MEREKA KATA ni.. harap harap masih sempat la nk join.. sekian.. wasalam :)


4th kalau ada sapa sapa nak join tinggalkan url korang kat sini k.. :)

15 ulasan:

gigi rongak berkata...

masuk segmen Ben ye

Nadhirah-chan berkata...

salam kenalan :)

Lina berkata...

salam kenal...terima kasih singgah di blog...cutenya header

sy dah follow yer :)

Nur Mudrikah berkata...

saya pun join n jugak dulu BL. ni pun dtg balas kunjungan BL. salam kenal. kip blogging okeh;)

udin berkata...

@gigi rongak

ye.. en rongak da join jugak ka? :D

udin berkata...

@Nadhirah-chan

salam kenalan jugak :)

udin berkata...

@Lina

sama2.. salam kenal jugak.. :)

udin berkata...

@Nur Mudrikah

terima kaseh singgah.. salam kenal jugak dari BL.. hehe :D

Rozuan Ismail berkata...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

Lulu caldina berkata...

Betul ke blogger terkaya di malaysia? ngee

udin berkata...

@Rozuan Ismail

salam perkenalan jugak :D wokey nanti BL terjah blog Rozuan blk k.. :)

udin berkata...

@Lulu caldina

huh? blogger terkaya di Malaysia? ntah BL masih baru lagi.. rasa ramai kot blogger blogger lain yg kaya raya kat luaq sana.. heee... :D

AzRi AzyAn berkata...

hello2...
npe sy x jmpe shout box yea? ^_^

udin berkata...

@AzRi AzyAn

hi.. :)
shout box? xjumpe eh.. cube g kat chek kat header.. klik "cacimaki".. BL letak kat c2.. hihi :D

irfan berkata...

salam u all.
come on visit my blog.
http://fanfendy-agentklink.blogspot.com

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)