~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 18 Januari 2011

Jom Join BlogLarian

Assalamualaikum..




huh?  BlogLarian?? menatang pa pulak BlogLarian ni?? haha! yg pasti ni bukan menatang yer.. BlogLarian ni sebenaq nya satu laman blog jugak.. khas utk kaki kaki blogger yg suka blogwalking.. mesti ampa dah taw kot akan kewujudan BlogLarian ni kan.. especially blogger blogger yg dah lama berkecimpung dlm dunia blog ni.. apa? ampa tak taw? tak pa.. kalau ampa nak taw mai klik sini.. "bloglarian"..







kalau ampa nak join gak mai baca syarat syarat ni..




1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/  
wokeh!.. ni dah settle..
2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
hurm.. saya suka berblogwalking kerana dengan berblogwalking saya dapat terjah dari satu blog ke blog yg lain di samping dapat membaca entry entry terbaru dari para blogger.. haha! :D
3)  Follow  Bloglarian
ni pon dah settle..
4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
ainihussin
GaDhiS TuLiP
H Y D E
ZaieDaN


5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment
ni pon dah settle jugak..
6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA 
hurm.. ni pon dah settle..
7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..
oooo.. wokeh!..
8)  tiada tarikh tutup buat masa ini
lekaih mai join cepat.. kang dah tutup ampa dok wat hingaq pulak.. haha! :D




PENYERTAAN YG ANDA HANTAR AKAN MENGAMBIL MASA 3-5 HARI UNTUK DI SENARAIKAN KE DALAM ENTRY BLOGLARIAN..INI KERANA TERLALU BANYAK PENYERTAAN YG DITERIMA.SILA TINGGALKAN KOMEN JIKA BLOG ANDA TIDAK TERSENARAI SELEPAS 5 HARI..HARAP MAKLUM
  




p/s: huhu.. sambil dok jejalan tadi.. leh jumpa lak laman blog ni.. so join jelah.. :D

2 ulasan:

Miss F berkata...

hye.. jalan-jalan jenguk sini =)
thanx for following me

udin berkata...

@Miss F

hi.. :)

thanks 4 coming.. hehe..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)