~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 27 Januari 2011

1st GA Pearl by mOoN

Assalamualaikum




hurm.. kali ni rasa nak join GA yg cik mOoN wat pulak lah.. macam best ja kan.. kan.. kan.. ;)
brader JT a.k.a Jejaka Terhangat yg tag BL ajak join skali.. so join jelah kan.. hehe!


syarat syarat untuk join GA cik mOoN ni macam yg tertulis kat bawah ni..








apa yang perlu anda buat :

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,
sebab kenapa anda join GA ni..
antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...


hurm.. BL join GA ni sebab 1st dah brader JT tag BL untuk join.. so join jelah kan.. 2nd sebab rasa nak support gak GA cik mOoN ni.. blog cik mOoN ni pon sempoi je BL tengok.. agak rajin gak update orangnya..

warna yg describe pasal diri BL ni maybe hitam kot.. 1st sebab memang hitam tu kaler feveret.. haha! kalau kuar g mana mana pon suka sangat pakai baju kaler hitam atau gelap.. sebab kaler hitam ni kool kot.. haha!


2. Letak banner kat atas *yg ntah apa-apa tu dan tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini... cik mOoN

3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...

4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...HARUS!! x boleh nak malas-malas...hehehe...

jom kita lihat sapa yg kena.. hehe! ;)



3 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah...

Tarikh akhir menghantar penyertaan :

14 February 2011 (Isnin)

tinggalkan link URL anda kat entry ni ea...:) cik mOoN

2 ulasan:

mOoN berkata...

penyertaan disahkan...^^

thanks join...Good Luck yaa...:)

udin berkata...

@mOoN

ok cik mOoN.. ;)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)