~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 25 Januari 2011

Gambar Kaabah dalam PC

Assalamualaikum




hurm.. korang semua dah tahu kan.. kebelakangan ni kecoh kat alam maya dok heboh pasal ada gambar lambang Zionis dalam perisian microsoft.. kaki kaki fesbuk, blog, ym, dan sebagainya semua dah macam wartawan.. sebar isu ni ke merata corok kat alam maya ni.. tahniah! ini menunjukkan masyarakat hari ni peka dengan isu-isu seperti ni.. 


sapa yg tak benci dengan bangsa pemusnah ni kan.. menidas orang orang Islam tanpa perikemanusiaan.. memang sepatutnya dilaknat bangsa Zionis Laknatullah ni.. namun untuk pengetahuan anda sekalian sebenarnya bukan hanya sekadar gambar Zionis ja kat dalam microsoft tu.. gambar Kaabah dengan patung Buddha pon ada.. kalau korang tak percaya cubalah chek kat dalam pc atau laptop korang.. kompem mesti ada punya..




Gambar Lambang Zionis


c:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF




Gambar Kaabah


C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0301050.WMF


Gambar Patung Buddha


C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0300912.WMF




sebenarnya untuk pengetahuan korang semua WMF itu adalah untuk perisian pictures dalam Windows.. semua agama dan fahaman ada dalam tu sebab untuk memudahkan pengguna komputer.. tak percaya korang chek gambar kat dalam tu satu persatu.. macam macam ada.. hurm.. maka nasihat BL kepada semua.. terpulang kepada korang samada nak delete gambar tu atau tak.. sebab kalau delete pon rasa rasanya tak effect apa apa kat kaum Zionis ni.. cuma sekadar semangat kita jelah sebagai orang Islam untuk menentang diorang.. 

namun kalau difikirkan balik.. kebanyakkan perisian komputer kat dunia ni adalah dicipta oleh golongan yahudi.. fesbuk yg kita hari hari guna tu pon penciptanya adalah siapa? golongan yahudi jugak kan.. sebenarnya susah nak cakap pasal isu ni.. terpulang kepada diri masing masing menilainya.. sebab kat Malaysia ni pon berapa banyak produk Yahudi yg ada kat pasaran.. anak Melayu kita yg bekerja kat McDonald.. kenapa kita tak bising pulak? padahal McDonald tu penyumbang besar kepada Yahudi kan.. 

sebenarnya lebih baik difikirkan macam mana nak dibanteras masalah keruntuhan akhlak anak anak muda di Malaysia ni daripada isu remeh temeh ni.. lihat berapa ramai anak anak muda kita yg terjebak dengan lumba haram, penyalahgunaan dadah, zina, sumbang mahram, judi, dan sebagainya.. sememangnya propaganda golongan Yahudi ni tak pernah terhenti.. golongan ni akan merancang pelbagai agenda untuk melemahkan umat Islam.. jika umat Islam itu kuat mengapa perlu gentar dengan semua agenda ini bukan.. maka fikir fikrkan lah.. ni sekadar pendapat peribadi BL.. sekian.. wasalam :)




p/s: segala yg baik datangnya dari ALLAH S.W.T. dan yg buruk datangnya dari diri BL sendiri.. :)

9 ulasan:

red berkata...

salamm... nice post bro... Jgn luper follow my blog juger... huhuhu, thenkss

new post:

http://cakapmerah.blogspot.com/2011/01/umum-maher-zain-dan-konspirasi-dajal.html

udin berkata...

@red

hehe.. orait bro gua terjah + polo skali.. :D

nazrul ashraff berkata...

hoho..nice entry bL.

udin berkata...

@nazrul ashraff

haha! besa ja bro.. sekadar luahan pendapat ja.. ;)

Jejaka Terhangat berkata...

1st giveaway pearl oleh cik mOoN...dan JT dah TAG anda..sila la buat ye..tak susah pon..kat link ni:) http://jejakaterhangat.blogspot.com/2011/01/1st-ga-pearl-by-moon.html

princeduyong berkata...

kalau kuasa ada pada kita...pasti semua itu tak berlaku...

kay_are berkata...

betul gak 2.. jangan nak cakap gambar, laptop, pc kte gne pun sape wat kan? xkan nak campak sekali kot.. huu

magrib berkata...

entry cool. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
 10 kesalahan penggunaan Facebook
Melayu, disco dan masih dara?
Cara Mudah memikat WANITA (hanya untuk lelaki sahaja)
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

udin berkata...

@Jejaka Terhangat

orait brader JT.. nanti gua wat tag ni.. hehe ;)

@princeduyong

hurm.. betol tu..

@kay_are

nak boikot mcm mana pon hakikatnya hari2 menda tu jugak yg kita guna kn..

@magrib

hehe.. besa ja.. sekadar meluahkan pendapat ja.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)