~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Ahad, 2 Januari 2011

kembali

Assalamualaikum..




haaashuummmm.. adoii terbesin g.. sedey kena selsema plak awai2 tahun ni.. :( nak wat mcm mana menda nk dtg.. sabaq ja la.. dh brapa helai tisu abih xtaw la.. huhu hari ni xda nk sampaikn apa2.. dok perah otak punya dok pikiaq masih x mai2 g.. xpa nanti da la tu kn.. huhu.. 

just nk wish selamat kembali ke skolah kpd adik2 kita yg masih bersekolah.. mengaji rajin2 taw.. especially yg bakal menduduki exam tahun ni.. hehe :D kpd mahasiswa mahasiswi pon aku nk wish gak.. selamat pulang ke kampus masing2.. smoga korang success k..

kpd yg telah bekerja pulak aku wish smoga rezeki korang bertambah g tahun ni.. wat keja elok2 jgn dok mengelat.. INSYAALLAH rezeki mesti mari punya.. hehe :D kpd blogger yg tinggalkn komen nnt aku balas blk k bila free.. begitu jugak yg mai wat lawatan nnt aku terjah blk blog korang.. 

hurm.. tahun baru pon dh masuk dh.. so diri kita pon mesti baru jugak kn.. xkan masih di tahap mcm dulu jugak kn.. smoga ketibaan tahun baru ni akan membawa keberkatan kpd kita semua.. wokey samapai sini saja kot.. ni pi makan ubat jap.. smoga cepat2 la sembuh demam selsema ni.. huhu







Tiada ulasan:

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)