~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Ahad, 30 Januari 2011

fuh! lega tamat jugak akhirnya...

Assalamualaikum


fuh! cayalah.. nak kejar keja kerajaan punya pasal.. hari ni kena lari 2.4km dalam masa 12 minit.. memang terbaek.. dgn berat badan yg ehem2 ni.. agak tercungap2 gak la tadi.. kena pusing padang Stadium USM tadi 6 round.. setiap 1 round kira2 dalam 2 minit macam tu ja.. haha! sempoi.. 1st dgn 2nd round masih lagi steady.. mai masuk 3rd round fuh tak mau cakap.. memang feel habis.. nasib baek tak da sakit jantung ka.. asma ka.. kalau tak.. tak mau cakap la kan.. haha! tapi sayang tak dapat kejar masa.. last2 tempoh larian pagi tadi amik masa 15 minit.. hurm.. nasib2..


lepas abis ja ujian kecergasan rest jap sampai pukui 11 pagi.. then terus gerak g PPKT, Bangunan Eureka kena amik ujian sahsiah diri pulak.. tak da pa yg menarik nak cerita pasal ujian ni.. lebih kurang macam ujian sahsiah diri SPA ja just kena isi pakai PC.. itu jelah.. tak lama pon.. amik masa dalam 15 minit macam tu ja.. then rest jap sampai pukui 2 ptg.. then kena gerak g Dewan Utama Pelajar pulak.. ada ujian berkumpulan.. tapi hampeh! rupa2nya staf dah pecahkan calon2 kepada 2 group.. group 1st kena time pukui 2 ptg sampai 3.30.. group BL pulak dari pukui 3.30 sampai 5.. dah la mai awai tadi.. tepat pukui 2 ptg dah tercegat kat depan dewan.. haha! salah BL jugak tak baca memo kat stadium tadi.. tapi tak kisah la.. lagipon bukan sampai pukui 5 pon.. habis awal setengah jam.. balik umah terus cepat2 cari katil.. hehe.. ;)

sebelum amik ujian ni.. macam2 punya dok pikir.. ntah topik apa la yg nak ditanya dalam ujian berkumpulan ni.. last2 tak susah mana pon.. soalan takda kaitan langsung dgn isu semasa atau hal ehwal universiti.. just nak uji macam mana calon conduct ahli dalam meeting ja.. kira okey la kan.. pagi tadi dah penat berlari.. petang ni santai la pulak kan.. siap kena bentang g kat depan tadi.. besa lah.. bukan semua leh cakap kat depan kan.. BL pon bukan reti sangat cakap kat depan.. tapi dah semua tak mau bentang.. so mau tak mau BL jugaklah kena bentang kerja kumpulan kat depan.. agak terketar2 jugak kepala lutut tadi.. tapi main bedal ja cakap.. lantak lah betoi ka salah.. janji cakap sudah kan..  janji semua ahli group dapat point sudah.. 

apa2 pon BL lega semua dah selesai.. just tunggu keputusan ja samada nak panggil temuduga atau tak.. kalau dapat Alhamdullilah.. kalau tak nak wat macam mana kan.. dah bukan rezeki.. maka esok akan bermulalah kehidupan seperti biasa.. wokey malam ni nak update entry ni ja kot.. sekian.. wasalam.. :D




p/s: malam ni nak lepas geram layan movie puas2.. hahaha! ;)

2 ulasan:

ina berkata...

Owh...PAC untuk PTD yer...Gud Luck...!!!:)

udin berkata...

@ina

thanks.. lebey kurang mcm tu la.. cuma ni utk kampus usm ja.. hehe..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)