~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Isnin, 28 Februari 2011

OurDownLoader

Assalamualaikum







peh! sambil tengah surf internet tadi.. aku jumpa satu website ni.. khas untuk kaki download tegar sekalian.. korang jangan lepas kan peluang ini.. dengan harga serendah RM10 sahaja korang boleh dapatkan Account Premium Hotfile, Megaupload, Fileserve dan banyak lagi.. dengan hanya bayar satu harga untuk semua akaun.. all in one.. memang jimat beb!.. korang boleh juga cuba dulu sebelum beli.. untuk daftar klik ja kat "SINI"


sumber: Gempak.Org

4 ulasan:

sicomot-comel berkata...

ni utk download ape2 aje eh??

bunga berkata...

bunga buka kaki dowload..haha

udin berkata...

@sicomot-comel

urm, tak pasti lah awk.. website ourdownloader ni sekadar utk memberi peluang kpd pengguna utk mendapatkan account premium pada harga yg tertentu ja.. kalau website lain maybe agak mahal kot..

p/s: sy sendiri pon belum daftar lagi.. sekadar menyampaikan ja.. hehe.. :D

udin berkata...

@bunga

haha!

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)