~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Isnin, 28 Februari 2011

Join Bloglist Ujang9897

Assalamualaikum






haa.. kali ni nak join bloglist ujang pulak la.. korang mesti kenal kot sapa ujang ni bukan.. ala tuan punya blog "! Erti Kehidupan..." tu.. kenal kan.. nak review blog si ujang ni rasa macam aku tak layak sangat.. aku ni pon still newbie lagi.. senang cite sempoi jugak la blog si ujang ni.. korang mesti tak kering gusi punya bila masuk blog dia.. tak caya.. try masuk tengok.. kelakar beb mamat ni.. hurm.. itu aja kot.. kalau korang minat nak join bloglist si ujang ni.. mai klik kat sini ja.. "Join Bloglist Ujang9897".. sekian.. wassalam.. :D

4 ulasan:

Ujang9897 berkata...

thans join ek

nikaviolet berkata...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

udin berkata...

@Ujang9897

haha! orait bro!

udin berkata...

@nikaviolet

welkem.. nanti sy balas singgah k.. hehe.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)