~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 26 Februari 2011

Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider

Assalamualaikum






hurm.. dah ramai yg join contest saudara Wavex ni.. so sebelum terlambat nak join sekaki jugak la.. haha.. untuk menjawab soalan pertama.. BL tertarik untuk join contest ni sebab entry ni.. "sini".. BL bersetuju dengan entry saudara Wavex ni.. memang apa yang BA cakap dalam Vlog beliau tu ada kebenaran.. blog budak logam ni dah 4 hari tak update.. bukan apa kadang kadang rasa macam hilang mood nak blogging.. so akibat jarang update.. pembaca pun kian hilang.. nasib badan la kan.. huhu..

wokey.. ni jawapan kedua pulak.. saya suka blog WaveX Rider kerana blog ni nampak santai ja.. banyak jugak la info yang disampaikan.. especially info berkaitan sukan..

so kalau korang nak join contest ni.. klik sini.. "Contest : Saya Suka Blog WaveX Rider" tarikh tutup sampai 1/3/2011.. lekaih mai join sebelum terlamabat.. hehe.. sekian.. wassalam.. :D

Tiada ulasan:

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)