~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 3 Februari 2011

jom terjah belog mereka..

Assalamualaikum




huhu.. terharu2.. thanks kepada blogger2 yg sudi follow belog BL yg x seberapa ni.. buka2 PC dah sampai 301 sudah.. nak kasi apa eh? hurm.. pikir jap.. promote belog diorag jelah k.. nak design award tak reti sangat.. hehe.. so apa lagi.. jom terjah belog diorag ni.. comei2 semua.. macam tuan belog jugak.. :D




1st nak promote belog saudari yuz [cik yuz] ni.. follower yg ke "300" utk belog BL hari ni.. ni header belog beliau.. amacam comei tak.. jom apa g.. mai pakat ramai2 serbu cik yuz ni.. hehe.. :D






2nd nak promote belog saudari iLa [iLa VaNiLLa] pulak.. cik iLa ni merupakan follower yg ke "301" utk belog BL.. ni link belog beliau.. "http://vanillasynus.blogspot.com".. jom p serbu belog cik iLa VaNiLLa ni jugak k.. hehe.. :D




3rd nak promote belog saudari cik NUR AISYA [NUR AISYA HUMAIRA].. cik NUR ni follower yg ke "299".. apa g jom ramai2 serbu belog cik NUR kite ni k.. ni link belog cik NUR.. "http://wrmrsbrown.blogspot.com".. serbu2 jangan tak serbu.. hehe.. :D




hurm.. kalau kalau korang perasan ni 1st time BL wat entry utk follower belog BL.. sebelum ni untuk follower yg ke "100" dan "200" senyap ja kan.. sebenarnya bukan BL tak nak wat entry pasal belog diorang.. cuma terlepas pandang.. dah tak pasti sapa follower yg ke "100" dan "200" tu.. so kepada follower bertuah yg ke "100" dan "200" ni.. tinggalkan komen korang kat entry ni k.. nanti BL wat entry khas untuk promote belog korang.. huhu.. 


sebenarnya kalau ikut ati nak saja promote semua follower2 belog BL ni.. memang BL hargai korang semua.. especially En. BLUES RIDERS.. blogger 1st yg follow belog BL.. thanks En. BLUES RIDERS.. korang blogger2 lama mesti kenai kan sapa En. BLUES RIDERS ni.. kepada blogger2 baru yg lom kenal dengan En. BLUES RIDERS ni.. ni header belog beliau.. so apa lagi.. jom terjah belog En. BLUES RIDERS ni.. hehe.. :D






p/s: kepada follower yg ke "100" dan "200" tolong tinggalkan jejak korang kat entry ni k.. nanti BL wat entry khas utk belog korang.. thanks so much for following my blog.. :)

13 ulasan:

cik yuz berkata...

thnx for the promotion.......kembang semangkuk sebentar...hehehe...
time kasih banyak2.. :D

udin berkata...

@cik yuz

ur welcome.. :) it's ok cik yuz.. hehe..

iLa VaNiLLa berkata...

ila igtkn ila 1st.. huhu.. tp xpew.. ila 1st dri 300.. bleyh trima gak kn?? hahaha ! tengs yew.. huhu.. kembg kempis idung ila.. ngeee.. ;P

Lyssa Dollixious berkata...

wahh .! bertuah sesapa yang dapat award drpd cik BL :*

udin berkata...

@iLa VaNiLLa

xpe2.. hehe.. :)

@Lyssa Dollixious

hehe.. ;)

sekamar rindu berkata...

salam....

singgah dan folo ur blog...


**304

Nadhirah-chan berkata...

saya lah follower pertama BL , sampai ati tak promote ? ni nak marah nih . hahahahak !

Gadis~Gula~Gula berkata...

wah... ramainya follower orang tuh! tahniah ye!

: husna : berkata...

wah...blog sini tak mau promote ka? kakakaka

kay_are berkata...

promote 4 blog terus ari ni ye.. bagus2.. leh r terjah menerjah pasni..=)

chocochoky berkata...

alamak ! lupa dah follower no brape..?

Lina berkata...

bagus promote blog ni...boleh jg blogger lain terjah blog tu

farhaniza azman berkata...

heheeh..hye! follower awak yg ke 311 dtg sini plak.. heee... bgz2.. truskan usehe yepp...

jom folo saye balik:

holylightfarhaniza.blogspot.com

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)