~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Ahad, 27 November 2011

Tolong Delete Laman Facebook Mengutuk Fakri Saarani!

Assalamualaikum


Salam 1 Muharram 1433 Hijrah.. Entri kali ni masih berkaitan dengan penyerang Harimau Muda, Fakri Saarani.. Sejak akhir akhir ini nama Fakri Saarani sering menjadi sebutan oleh peminat bola sepak tempatan.. Ada yang menyokong dan ada juga yang membenci penyerang Harimau Muda ini.. Gara gara corak permainan beliau yang agak kurang menyerlah sejak akhir akhir ini ada pihak yang sampai sanggup mewujudkan laman Facebook semata-mata untuk mengutuk si Fakri Saarani ini.. Hish! Tak patut.. Tak patut..


Aku akui corak permainan si Fakri ini agak kurang menyerlah sejak akhir akhir ini.. Tapi tak perlu la sampai tahap nak wujudkan laman Facebook untuk mengaibkan dia bukan? Korang tengok sendiri gambar di bawah ini..


Memang tak patut kan.. kalau benci sangat pun tak perlu la nak wujudkan laman Facebook ini semata-mata nak mengutuk si Fakri ini.. Kalau dah corak permainan dia agak kurang baik.. Bagi la kritikan membina supaya dia dapat memperbaiki permainan betul tak? Nak maki hamun tak tentu pasal buat apa!

Kepada admin laman Facebook ini.. Aku harap kau hapuskan la laman Facebook ini.. Jika kau berbangsa Melayu dan beragama Islam sila hapuskan laman Facebook ini.. Tak elok la nak kutuk mengutuk sesama bangsa dan seagama kan.. Tak salah kalau kau nak kritik corak permainan dia.. Tapi jangan la sampai nak maki hamun yang tak sepatutnya kan? Lebih lebih lagi dengan wujudkan laman Facebook seperti ini.. Bagi aku memang tak wajar la.. Hurmmmm..


BL: Malam ini Malaysia lawan Bahrain.. Agak agak berapa bijik gol pasukan Harimau Muda boleh sumbat eh? Hehehe.. ;)

7 ulasan:

H Y D E berkata...

mentaliti orang kita... biasalah...

Abhamz berkata...

salam, nak kutuk senang....bagi komen yg membina lagi bagus.

penglipurlara berkata...

mungkin cara untuk diamkan kaki kutuk ni dengan beraksi lebih cemerlang. jadikan ini sebagai motivasi...

Mohd Zakwan berkata...

mak ai..ribuan orang like page tu..ape nak jadi..
bagi kritikan membina sudahlah. ape untungnya buat fanpage macam tu..
harap-harap admin fanpage tu insaf..
salam maal hijrah ikhlas dari Zakwan :)
Blog Mohd Zakwan :)

noraim berkata...

tak suka ter beerti blh panggil org sampah sesuka hati.

nik rosmawati berkata...

tu la sikap org kita.tak penah nak berubah.salah skit jea, di maki mcm keslahan tu terlalu besar jea.

bighagenjo berkata...

ini bangsa2 orang tak bertamadun. diorang tak sedar diorang memalukan diri sendiri je. ntah2 admin dia ni bukan islam n saja buat page ni tuk nak tgk ke-bangang-an orang2 islam zaman ni,. semakin ilang respek orang bukan islam pada orang2 islam ni. pasal tu ramai orang islam yang bangga dia murtad,, tak mustahilkan.

aku terkeluar topik ke? haha. tapi itu yg aku rasa,,
aku malu dengan orang2 islam yg tak bertamadun ni,, nak ngamuk2, maki2, carut2, last2 gunapakai nama Allah pulak,, malu laa..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)