~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Isnin, 28 November 2011

Harimau Muda Tewas Lagi!

Assalamualaikum


Alahai.. Sedih woo dengan kekalah pasukan Malaysia kepada Bahrain tadi 27 November 2011.. Malaysia 2 - 3 Bahrain.. Pada separuh masa pertama pasukan Malaysia telah mendahului Bahrain melaui gol Nazmi Faiz pada minit 29.. Memang terbaik gol dari Nazmi Faiz ini tadi.. Pada separuh masa kedua pula sekali lagi Mahali Jasuli berjaya menjaringkan gol pada minit 68.. Tapi ini tidak melemahkan semangat pasukan Bahrain.. Hasilnya pasukan Bahrain telah berjaya menjaringkan 3 gol dalam tempoh masa 6 minit.. Huhuhu.. Ini merupakan kekalahan ketiga berturut-turut pasukan Skuad Olimpik..






Video Highlight Malaysia 2 - 3 Bahrain
















Sumber: Najwa69


BL: Apa-apa pun aku tetap sokong pasukan Harimau Muda.. Cuma aku agak ralat sikit dengan sikap penyokong Malaysia yang keluar stadium tadi.. Kemon la.. Kata korang nak support pasukan Malaysia kan.. Takkkan sokong masa menang aja kot.. Apa kes? Takpa bagi aku walaupun pasukan Malaysia kalah tapi sekurang-kurangnya bakat yang di tonjolkan oleh Nazmi Faiz tadi memang terbaik.. Harap harap takda la yang buat laman Facebook kutuk pasukan Malaysia pula kan..

4 ulasan:

Phat berkata...

rugi sebab dah leading 2 0 n bahrain main 10 org tp x de rezeki lagi hari ini

Abhamz berkata...

salam, lepas ini harap jgn ulang kesilapan yg sama...

faizulosman berkata...

malaysia tetap terbaik... sokong MALAYSIA!!! kalau tak kita sokong sape lg nak sokong... diorg da buat yg terbaik... cuma bkn rezeki kot...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/cuti-cuti-malaysia-mari-melawat-johor.html

ainihussin berkata...

bola tuh bulat. hehe~

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)