~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Rabu, 7 Disember 2011

Video Naruto Vs Rocklee Live Action

Assalamualaikum


Sekadar buat entri ringan ringgan sahaja kot kali ni.. Hurmmm.. Korang baca tajuk entri pun dah tahu apa yang aku nak sampaikan kan.. Siri animasi Naruto sudah tentu tidak asing lagi bagi kipas susah mati (die hard fan) anime.. Merupakan hasil karya kartunis Masashi Kishimoto.. Boleh dikatakan siri Naruto ni top la juga.. Sama level dengan Bleach, One Piece, Fullmetal Alchemist, Inuyasha, Rurouni Kenshin, Detective Conan dan beberapa siri anime yang lain..


Sumber: Google



Okay aku straigt to the ponit terus jelah ye.. Sambil aku layan Youtube tadi.. Terjumpa satu video ni.. Memaparkan babak pertarungan antara Naruto dengan Rocklee.. Kaki layan anime mesti kenal punya siapa Naruto dengan Rocklee ni.. Kelakar la juga.. Tapi sempoi.. Ce cuba korang layan video dekat bawah ni.. Boleh la tahan.. Hehehe..

Naruto Vs Rocklee




BL: Masa babak buat rasengan tu tak tahan.. Dasat betul diorang ni.. Fanatik gila.. Hahaha..

2 ulasan:

Mknace berkata...

^_^
Terbaeekkk!!!!
I'm back
Singgah dari mknace unlimited

udin berkata...

@Mknace

hahaha.. part buat rasengan tu tak tahan.. tapi sempoi gak.. ;p

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)