~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 21 Ogos 2010

salam perkenalan...

Assalamualaikum


Apa khabar korang semua.. Harap harap semua sihat sihat belaka.. Aku udin dari pulau pinang ingin mengucapkan salam perkenalan.. Aku masih baru lagi dalam dunia blog ni.. Masih banyak yang aku perlu belajar tentang dunia blog ni.. Diharapkan semoga korang semua dapat manfaat dengan apa yang akan aku sampaikan melalui blog ni nanti.. Buat sementara ni masih kosong lagi.. Baru nak explore sikit sikit.. Hehe.. :D



Kenapa Aku Wujudkan Blog ni?

Padahal tidak terlintas langsung dalam fikiran aku hendak mewujudkan laman blog peribadi sebelum ni.. Aku mula minat untuk berkecimpung dalam dunia blog ni disebabkan tertarik dengan blog member member aku dekat FB.. Sebelum ni aku memang sudah ada blog sendiri tapi sekadar untuk suka suka ja.. Kalau korang berminat jemput klik link ni.. kipas susah mati kamen rider.. Apa macam? Okay? Haha.. Aku memang minat sangat dengan kamen rider ni.. Walaupun usia sudah semakin meningkat still layan lagi siri kamen rider ni.. Hehe.. :D Hendak buat macam mana bukan.. Dulu masa kecik tidak sempat hendak layan siri kamen rider ni.. :D

Hurm.. Setakat sini aja kot perkenalan aku untuk hari ni.. Insha'ALLAH di masa akan datang aku cuba sampaikan sesuatu melalui blog ni.. Terima kasih diucapkan atas kesudian korang melayari laman blog aku ni.. Hehe :)

2 ulasan:

Sunah Sakura berkata...

oooo..ade blog lain rupanya... hehehehe

udin berkata...

Sunah Sakura

saja suka2 ja cik sunah.. hehehe.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)