~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Jumaat, 24 Jun 2011

Wacana Entri Pertama Ku

Assalamualaikum






Selamat malam dan salam sejahtera kepada pembaca blog Budak Logam.. Haa.. Malam ini BL agak free sikit.. So duduk depan PC aja lah kan.. Tak sabar nak tunggu Maharaja Lawak Final malam ini.. Tapi BL layan youtube aja la kan.. Hehehehehe.. Sebelum tu korang dah join belum segmen bro wacana yang latest ni.. Haa.. Kalau belum klik aja header bro wacana yang gempak tu okay.. sekadar mengimbas balik kenangan entri pertama korang.. Haa.. Nak tau entri pertama BL macam mana? "Sini" Hehehehe.. Budak baru nak belajar la katakan.. Okay kalau ada yang berminat nak kongsi entri pertama korang sila jemput join segmen bro wacana ni okay.. Sekian.. Wassalam.. Fuh! Tak sabar tengok Maharaja Lawak malam ni.. Hehehehehe.. :D

2 ulasan:

Sunah Sakura berkata...

terjah sekarang! hehehe

udin berkata...

Sunah Sakura

hehehe.. :D

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)