~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 7 Julai 2011

Tip Jika Berlaku Gangguan Bekalan Elektrik

Assalamualaikum


Salam semua.. Fuh! Alhamdulillah ada juga letrik akhirnya.. Pagi tadi keluar breakfast dengan family.. Yelah hari ni Penang kan cuti.. Bila lagi nak lepak lepak dengan family kan.. Kalau tak masa malam aja baru dapat tengok muka.. Hurmm.. Balik aja rumah.. Alahai takda letrik.. Aiyaa.. rosak program beb.. Baru aja plan baik punya nak buat apa yang patut hari ni.. Sabor jelah kan..



Tak sangka pula hari ni kawasan kampung BL ada penyelengaraan letrik.. Rupa rupanya diorang dah bagi notis sebelum ni.. Ceh! Masa cuti macam ni la diorang nak buat itu ini.. Haish! Nak buat macam mana kan.. Layann je lah.. Hurmm.. Tapi takpa dah okay dah.. Tak jadi nak keluar lepak dekat ekpo usahawan hari ni.. Nak sambung download apa yang patut.. Rutin harian beb.. Hehehe..

Selalunya masa gangguan letrik apa korang selalu buat eh? Kalau BL.. Ni haa baca kat bawah ni..


~> Keluar aja pergi mana mana.. Lepak shopping complex ka, tak pun pergi aja berkelah kat mana mana kan.. hehehe..

~> Melawat sanak saudara atau rakan rakan.. Yelah selalu memanjang buzy aja kan.. Bila lagi nak pergi ziarah diorang kan..

~> Kalau masa waktu petang masih takda letrik juga.. Apa lagi bersenam la.. Kasi keluar peluh sikit.. Badan sihat kan.. Hehehe..

Hurmm.. Apa lagi eh.. Macam macam lagi kot boleh buat.. Kalau korang lak? Apa korang buat masa gangguan letrik? Jom kita kongsi.. Hehehe..


BL: Rasa teringin nak pasang sistem solar dekat rumah la.. Rasa jimat lagi kot.. Hehehe.. ;p

Tiada ulasan:

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)