~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Ahad, 19 Disember 2010

streamyx oh streamyx

Assalamualaikum






aaarrrrggghhh!!!


adoi!.. awat la lembap semacam ja tenet malam nih??? streamyx nih wat hal lagik.. tenson tension.. ampa korang mesti penah rase bukan macam mane penangan bile tenet lembap tahap siput bab** bukan.. memang bengang gile.. nak layan video kat youyibe pon susah.. jenuh dok tunggu.. kalau downlod cite lagi lah.. sampai berbelas belas jam kena tunggu.. baru ja plan nak downlod cite apa apa yg patot.. tapi memandangkan tahap kelembapan tenet yg dah mcm kura kura BL cancel ja semua.. 

kalau nak tunggu jenuh silap hari bulan sok pagi la agaknya baru leh siap.. tu pon kalau bernasib baek la kan.. BL pon tak paham betoi la dengan masalah tenet kat Malaysia nih.. kerap sangat insiden mcm ni berlaku.. padahal sentiasa dok bayar bil bulan bulan apa.. bukan tak bayaq! haish! bengang betoi.. tak paham betoi la.. kalau pakai berukband lagi la.. memang tak maw cakap apa dah.. BL harap sangat sangat supaya perkhidmatan tenet kat Malaysia ni diperbaiki lagik.. sampai bila nak dok kat tahap ni ja kan.. huhuhu :(














jom layan video kat bawah ni

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

Hitler Apply Streamyx






BL: kahkahkah! kelakar! sapa lah yg rajin dok edit video macam ni.. :D

Tiada ulasan:

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)