~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 28 April 2011

Fuh Lega Line Internet Kembali Okay

Assalamualaikum


huhu.. akhirnya dapat juga merasa balik line internet.. alhamdulillah.. sedih woooo.. balik aja rumah petang tadi.. check line internet tak ada.. ingatkan ada masalah line talipon ka.. tapi bila check line ada.. hurm.. heran.. heran.. rupa rupanya ada masalah teknikal apa tah.. tu pasal keseluruhan line internet kawasan kampung BL ada masalah.. adoi.. sabar aja lah..


kat kampung BL ni kalau pakai streamyx okay la.. tapi kerap juga buat hal.. kadang kadang selalu ada masalah line terputus.. nak pakai broadband macam tak berbaloi.. buat perabih duit aja bayar bulan bulan.. padahal lembap tahap apa tah.. grrrrr.. last last layan movie aja tadi.. bosan.. bosan.. ni pun baru aja line masuk balik.. terus buka pc check apa yang patut.. harap harap tak wat masalah lagi la line internet ni..

dasat juga kan penangan internet ni.. bila terputus aja terus jadi resah tak tentu hala.. padahal masa zaman belum kenal internet dulu.. okay aja kan.. hehehe.. okay la nak sambung muat turun siri yang tertungak tadi.. nak rest otak jap layan filem apa yang patut.. sebelum tu kepada pelawat blog budak logam ni.. rajin rajinlah tinggalkan jejak korang dekat kotak link exchange dekat atas tu okay.. bukan apa senang nak terjah balik.. sebab dashboard BL kerap jadi macam ni..


haa.. tu pasal mintak sangat sangat tinggalkan jejak korang dekat kotak link exchange tu.. selalunya nak tahu perkembangan korang BL guna google reader aja.. walaupun jadi silent reader aja.. tapi kadang kadang buat hal juga.. tu pasal minta sangat sangat korang tinggalkan jejak dekat kotak link exchange tu.. kalau ada masa nanti BL terjah balik blog korang.. okay happy blogging.. sekian.. wassalam.. :)

4 ulasan:

fRaMe+LenSeS berkata...

kalau toi da okeh bagus la tu. .:D tumpang gembira.. :D

udin berkata...

@nadh

harap2 macam tu la bro.. hehehe.. :D

Rozuan Ismail berkata...

tadi pon jadi macam tu jugak.blog yg follow hilang.tapi sekarang ni dah ok

CikBulat berkata...

benda nie memang kerap berlaku :) malas nak kesah. haha

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)