~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Ahad, 10 April 2011

jom join bloglist frommetoyou

Assalamualaikum






haa.. kali ni aku nak join bloglist sorang akak ni.. nama tak tahu la pula.. ni nama blog akak ni.. "frommetoyou".. akak ni menetap dekat negara matahari terbit.. ala negara Jepun la.. especially aku pun memang fanatik dengan negara Jepun ni.. cuma belum berkesempatan nak pergi sana.. so dapat berkenalan dengan orang dekat sana pun jadil la kan.. bila la nak ada peluang nak pergi.. huhu.. empunya bloglist ni mintak suruh tag.. hurm.. aku tag H Y D E, GaDhiS TuLiP, dan ainihussin.. sapa sapa berminat nak join.. klik aja header dekat atas tu.. okay.. :)

8 ulasan:

Fyqa berkata...

wahh :))

udin berkata...

@Fyqa

hehe.. jom la join gak.. ;D

アヌム ちゃん~~ berkata...

salam.thanks ye join my bloglist :)

udin berkata...

@アヌム ちゃん

okay.. ur welkem.. :D

niesz berkata...

gud luck awak :)

udin berkata...

@niesz

thanks niesz.. :)

cik pulau berkata...

wahhh.. bestnya duk sana..
teringin nak pergi..
tapi tak nak menetap..
nak melancong je.. hehe..
*banyak duit nampak.. tunggu la kaya dulu..*

udin berkata...

@cik pulau

hehe.. takpa2.. pasang niat dulu.. mana tau kot ada rezeki boleh p sana.. ;D

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)