~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 2 April 2011

Siapa Bakal Juara Maharaja Lawak 2011???

Assalamualaikum




selamat malam semua.. amacam?? ada layan maharaja lawak ka tadi? puas hati? bagi aku untuk minggu ni mungkin permulaan bagi mereka yang agak kurang menyerlah tadi.. tapi sayang tayang untuk dua minggu aja dekat astro prima.. mula minggu ketiga kena langgan pakej mustika pula.. huhu.. sedih beb..


dari segi persembahan.. keseluruhan boleh la.. menghiburkan la juga.. cuma sayang.. persembahan amir macam tak bersedia aja kan.. hurm.. ya ka tak bersedia? atau memang macam tu? tak tau la kan.. kita tengok minggu depan macam mana pula.. cuma tadi persembahan kumpulan jozan ( gandingan johan dengan zizan ) macam biasa aja.. aku ingat diorang nak gila gila dah masa minggu pertama ni.. takpa maybe diorang tak nak tunjuk awal awal kot.. kasi chance dekat kumpulan lain dulu.. hehe.. tapi harap jangan over convident sudah.. yelah diorang kan dah famous..

pada pandangan aku.. persembahan ketiga tiga finalis raja lawak 5 ( man, r2 dan balas ) nampak menyerlah.. walupun diorang ni masih baru.. terutama kumpulan balas la kan.. tak habis habis dengan lawak double meaning diorang.. cayalah orang bukit mertajam.. aku harap korang boleh pergi jauh lagi.. hehe.. persembahan man pon okay ja.. takpa kira okay la tu kan.. persembahan r2 juga sempoi.. harap minggu depan kasi gempak lagi..

cuma aku harap kumpulan wai ( gandingan kecik dengan idlan ) dapat perbaiki lagi persembahan diorang untuk minggu hadapan.. yelah.. macam sama ja kan lawak diorang.. nasib baik la persembahan kumpulan jambu ( gandingan tauke dan yus ) semasa pembukaan nampak menyerlah juga.. steady la jambu.. harap minggu depan korang lebih baik lagi..

okay.. apa apa hal kita tengok pula minggu depan macam mana.. agak agak korang siapa bakal juara eh?? jozan? nabil? hehe.. ;)

14 ulasan:

ainihussin berkata...

nak jozan! tp td nabil pun best! R2 jugak. xlupe balas. sepah masih best! nak y best2 menang boleh? haha~

The Lady & Mr Vampire berkata...

x d astro..and x tgk...hee

udin berkata...

@ahha

uiks.. parah gak ni.. takpe.. yg best2 mmg dah menang di hati peminat masing2.. hehe..


p/s: top 3 finalis ML.. jozan, nabil, dan... ;)

udin berkata...

@mr vampire

haha.. orait bro.. ;)

JD Jen berkata...

nabil mmg sentiasa terbaik bro..masalah peribadi dia je yg buat org dah kurang suka kt dia dah..tapi sepah ngan balas pun mcm haram jugak! hahaha!

Manja (let it be my sweet name) berkata...

manja la juaranyer hoho

udin berkata...

@jd jen

haha.. gua layan ja semua bro.. ;)

udin berkata...

@manja

wah! tak sangka.. akhirnya maharani lawak dah tiba.. kih3x.. ;)

Farhan Zulhusmi berkata...

jozan xmenyelah kan.....emm...mybe dy nak wt suprise kot...kot lah...........

udin berkata...

@Farhan Zulhusmi

urm.. entahla.. tgok la mcm mana persembahan diorang minggu depan.. haha.. ;)

cik pulau berkata...

erkk.. xpenah layan..
tapi rasanya.. jozan yg best,
errkk.. ntah.. hahaha

arep_lockermonth berkata...

sape ek menang..pilih pilih..

udin berkata...

@cik pulau

hehe.. wah peminat jozan nih.. ;)

udin berkata...

@arep

hehe.. ;)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)