~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Khamis, 11 Ogos 2011

Mereka Memang Licik!

Assalamualaikum


Hurmm.. Hurmm.. Licik.. Licik.. Mereka memang licik.. Haa.. Apa yang licik licik nih? Aku rasa ramai dah tahu kot pasal benda ni.. Ka ada yang tak tahu lagi? Straight to the point terus jelah yer.. Bagi yang dah pakai domain ka.. Atau berhosting sendiri mungkin tak ada masalah.. Tapi mereka mereka yang masih gunakan url blogspot akan secara tak sengaja menjadi mangsa mereka mereka ni..


Ce cuba korang buat ujikaji kat url blog masing masing.. Sebagai contoh guna url blog Budak Logam ni.. "budaklogam.blogspot.com" Pastu ce cuba buang huruf 'S' dekat blogspot tu.. Kira url blog akan jadi blogpot aja.. Sebagai contoh macam ni.. 'budaklogam.blogpot.com'.. Dah cuba buat? Haa.. Dah masuk link tu? Licik kan diorang?


Hurmm.. Pada pandangan aku abaikan aja menda alah ni.. Sememangnya golongan Yahudi dan Nasrani akan gunakan pelbagai cara untuk menyebarkan dakwah mereka.. Ala lagipun blogspot ni diorang juga yang cipta kan.. Macam Facebook gak.. Pencipta dia siapa? Geng geng diorang juga kan? Kalau korang rasa nak selamat.. Pakai aja domain.. Tak pun berhosting macam rakan rakan blogger yang lain..

Aku? Macam aku buat masa ni biarkan jelah pakai blogspot dulu.. Belum sampai seru lagi nak pakai domain ka.. Apa tah lagi nak berhosting.. Huhuhu.. Tengok la dimasa akan datang macam mana.. Mana tau kot murah rezeki kan.. Hehehe..


BL: Bila la agaknya nak pakai domain.. Berhosting lagi la.. Hurmm..

1 ulasan:

senydream berkata...

lpas bce entry en.logam ni trus try buat!..yup mmg kuar camto gak..tpi trus ttp ha..ermm..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)