~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 20 Ogos 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

Assalamualaikum







Haa.. Ni Blog Iffah Afeefah a.k.a Miss Ran.. Geng blogger rajin update ni.. Sapa suka layan cerpen jom terjah blog Miss Ran ni.. Siyesss meleleh gua cakap lu.. Hehehe.. ;)


Haa.. Ni antara blog feveret saya suka singgah.. Tapi jarang tinggal komen.. Jadi silent reader aje.. Lawah aih header dia.. Mesti pemilik blog ni pon comei gak kan.. Jom kasi terjah blog cik Alya Esprezzo ni.. Hehehe.. ;)


Haa.. Ni pula blog cik MO a.k.a Muslimah Optimis.. Banyak entri entri keagamaan dalam blog ni.. Antara blog feveret gak.. Jom singgah.. Siyesss memang best.. Jom singgah okay.. Hehehe.. ;)


Pehhh! Ni blog brader Nadzri a.k.a Nadh Zher Ee.. Partner Miss Ran nih.. Antara kenalan masa awal awal buat blog dulu.. Sapa suka layan jiwang mai singgah blog ni.. Entri entri dakwah pon banyak gak.. Hehehe.. ;)


Pheeeeeweeeeet! Haa.. Blog ni kompem ramai kenal kot.. Blog ustazah sunah sakura.. Hehehe.. ;) Antara kenalan saya masa mula mula buat blog dulu.. Entri santai.. Banyak gak kongsi hal berkaitan keagamaan.. Jom singgah tau.. Siyesss best..


Haa.. Ni pulak blog Encik Padlie.. Boleh tahan gak blog ni.. Selalunya saya jadi silent reader aja.. Jom singgah okay.. Besttttt.. Hehehe.. ;)


Haa.. Mamat ni saya tak kenal sangat.. Tapi selalu gak singgah blog dia.. Jadi silent reader aja.. Header gempakkk wei.. Tak caya ce cuba pegi terjah tengok.. Hehehe.. ;)


Haa.. Ni blog Miss Nadya.. Blog ni saya selalu terjah gak.. Tapi jadi silent reader aja.. Boleh la tahannn.. Ce cuba terjah okay.. Hehehe.. ;)


Haa.. Ni korang kenal kot blog sapa.. Mak Dara kenal kan.. Saya kenal blog ni masa awal awal blog dulu.. Selalu juga singgah.. Jadi silent reader aja.. Sapa lom kenal Mak Dara.. Jom singgah okay.. Hehehe.. ;)


Haa.. Blog ni.. Pehhhh.. Boleh tahannn gak la.. Saya jadi silent reader aja.. Entri santai beb.. Layannn.. Tak caya? Ce cuba pegi terjah tengok.. Siyessss.. Bestttt.. Hehehe.. ;)


Hurmmm.. Banyak lagi la blog blog yang saya selalu terjah.. Antaranya yang ada dekat enam bloglist saya tu.. Ada yang saya singgah dan komen.. Ada yang sekadar jadi silen reader aja.. Boleh la kannn.. Hehehe.. ;)

7 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

erk meleleh la sngt

takde bakat pon

mekasih pilih

ngis guling2 sini

Miss Nadya berkata...

hehe..macih sebab nad..hehe..malu plak nad sebab ada silent reader..hehehe..anyway terima kasih..pilihan awk kat atas pon menjadi pilihan nad jugak..:)

Salim Harmanain berkata...

owh...ko stalker aku ye selama ni hehe thanks bro.. :)

Sunah Sakura berkata...

hehe...thanks udin~~ ayat macam terlebih hiperbola aje.. ahaha~

Alya Esprézzo™ berkata...

hehehehe..terima kasih daun keladi!! kalau singgah tu tinggalkan laa jejak..apa pun terima kasih jadi silent reader saya.. :)

Muslimah Optimis berkata...

terima kasih... terharu sekejap.. rajin2 lah singgah lagi na.. :-)

padlie berkata...

time kasih pilih blog saya.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)