~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 20 Ogos 2011

Jom Muat Turun Filem Garo: Red Requiem

Assalamualaikum




Salam semua.. Lama rasanya tak buat entri pasal tokusatsu kan.. Ada sapa sapa spesis suka layan cite macam ni.. Ala pedulikan lah apa orang nak kata.. Cite budak budak ker.. Apa ker.. layan sudahhh kan.. Hehehe.. Kali ni aku nak kongsi satu filem tokusatsu.. Sebelum tu aku nak tanya pernah layan drama bersiri Garo tak? Kalau pernah filem Garo Red Requiem merupakan filem yang terbaru.. Filem ni baru ditayangkan pada 30 Oktober tahun lepas di Jepun.. Filem tahun lepas??? Apsal filem terbaru pulak???


Haa.. Sebab sebelum ni masih belum ada lagi fileserver untuk muat turun.. Kalau ada pun tiada alih bahasa.. Tapi kalau korang faham bahasa Jepun.. Takda hal.. Taip aja dekat enjin carian google mesti ada fileserver untuk muat turun filem ni.. Tapi tak payah susah susah.. Mai muat turun aja dekat Sini.. Boleh la untuk fail SD dalam 700MB macam tu aja.. Fail HD pulak dalam 2GB macam tu.. Siyesss gambar lawa.. Amacam? Berminat? Nak tau sinopsis filem ni klik aja Sini..

BL: Awas aku tidak sarankan korang menonton filem ni bersama-sama kanak kanak kerana ada beberapa plot dalam filem ni yang sedikit unsur lucah.. Harap maklum..

Sumber: Tv-Nihon

5 ulasan:

Abhamz berkata...

salam, layan jgn tak layan...

♕ Mr.IX ♂ berkata...

cam best jer citer ni....nk try download la...thanx!!

pssstt! follower dah 777 yer..hehe

udin berkata...

Abhamz

wassalam.. layan sekali sekala je en. abhamz.. hehehe..

udin berkata...

mr.ix

boleh la tahan bro.. tapi syg ada beberapa plot agak tak berapa sesuai utk kanak2.. haha..

p/s: thanks mention pasal follower tu.. ;)

cikcloudy berkata...

salam singgah... mcm menarikss..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)