~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Sabtu, 14 Mei 2011

Akhirnya Amir Maharaja Lawak Tersingkir Di Minggu Ke 7

Assalamualaikum




hahaha.. suka.. suka.. suka.. korang dah layan belum Maharaja Lawak untuk minggu ni??? amacam??? best??? hahaha.. BL layan dekat youtube aja.. haa.. tema untuk minggu ni 'silent comedy'.. memang sempoi.. keseluruhan persembahan okay la.. BL layan aja semua.. terutama kumpulan Jambu.. peh! diorang ni memang kepala gila.. hahaha..


untuk minggu ni juga akhirnya Amir tersingkir.. hahaha.. dan pada minggu depan juga ada undi masuk peserta peserta Maharaja Lawak yang terkeluar.. agak agak korang siapa yang layak masuk bertanding kembali.. pada pandangan BL patut diberikan peluang ni kepada kumpulan R2.. sebab awal sangat diorang ni tersingkir masa tema muzikal komedi hari tu..

kepada yang tidak sempat layan Maharaja Lawak ni tadi.. jom layan versi youtube punya okay.. hahaha..

Kedudukan Undian


Sepah


Amir


Balas


Jambu


Nabil


Jozan


Man


Penyingkiran


credit to GuaTv.com


kemungkinan lepas ni dah tak boleh layan dekat youtube lagi kot.. sebab kebanyakkan video telah dibuang atas arahan pihak Astro.. hurm.. takpe la nak wat macam mana kan.. diorang ada hak.. maknanya minggu depan kena muat turun pula la jawabnya.. huhuhu.. (sorry astro tak mampula nak langgan pakej mustika.. huhuhu)


BL: mood tengah sedih sebab sehari suntuk tak dapat layan blog.. huhuhu.. :(

8 ulasan:

harrazdani berkata...

tq budak logam mustika...:-)

senydream berkata...

tersenyum,hehe2..:)

udin berkata...

@harrazdani

hehehe.. :-)

udin berkata...

@senydream

layan aja kan.. hehehe.. :)

senydream berkata...

hehe2..tu la mmg pon layan jek sebenarnyer..:)

My Name is Mar berkata...

Akhirnya...
Liat betul Amir tu nak terkeluar..
Huhuhuhu ^_^

udin berkata...

@senydream

hehe.. :)

udin berkata...

@My Name is Mar

hahaha.. keluar gak dia kann..

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)