~> KONSERT TERHANGAT DI PASARAN <~

Selasa, 3 Mei 2011

Terima Sahaja DugaanNYA

Assalamualaikum


akhirnya ada juga masa untuk update blog usang ini.. huhuhu.. kepada pembaca blog budak logam ini BL minta maaf sangat kerana agak kurang 'mengupadatekan' blog kebelakangan ini.. (bajet macam dah ramai pembaca setia) bukan apa.. badan agak kurang sihat sikit 2-3 hari lepas..



jeles tengok diorang pergi sana sini.. yelah dah cuti hari pekerja bukan.. masa ini la nak bersantai dengan keluarga dan rakan rakan.. tapi BL bersantai dekat atas katil aja.. sedih woooo.. boleh demam pula.. mula mula ingat selsema biasa aja.. melarat sampai demam pula.. sabar.. sabar.. ujian Allah S.W.T. kepada setiap hambaNya.. terima sahaja seadanya.. alhamdulillah hari ini macam agak okay sikit.. huhuhu..

paling tak tahan bila line internet asyik buat hal aja kebelakangan ini.. kejap ada.. kejap takda.. tapi kali ini takda terus.. bila talipon operator TM.. dia cakap 'hanging'.. sama ada line TM yang hanging ka.. atau line rumah BL yang hanging pun tak tahu la.. ramai juga la yang buat aduan pasal kes macam ini.. adoi.. tensionnnn.. sememangnya cuti yang membosankan.. rasa macam kekurangan sesuatu bila tiada internet ini.. bukan tak nak pergi CC tapi dah biasa guna dekat rumah kan.. jadi macam agak janggal pula bila nak pergi CC..

alhamdulillah malam ini line macam okay sikit.. tu pun agak lembap sikit berbanding hari hari sebelum ini.. sekadar untuk update blog, chek email apa yang patut.. nasib baik adik BL yang tak henti henti talipon operator TM tu.. esok tak tau pula macam mana.. tak kan la setiap kali nak guna internet kena talipon operator kot.. padahal bayar bulan bulan.. grrrrr.. harap harap pihak TM dapat bertindak sesuatu untuk menyelesaikan masalah 'hanging' ini..


BL: harap harap esok line internet kembali okay.. huhuhu.. :(

10 ulasan:

Azwa Azee berkata...

Dugaan tu..btw semoga cepat sembuh

udin berkata...

@Azwa Azee

thanks.. :)

harrazdani berkata...

patut la lama menyepi.....semoga cepat sembuh.:-)

udin berkata...

@harrazdani

thanks bro.. :)

NURUL NADIAH MAMAT berkata...

paling tak suka bila dah on internet tapi tak dapat2 nak connect....grrr.....last skali tengok tv...ahaha.......

Sunah Mohammad berkata...

sabar ekss...moga sembuh demam, sembuh line tenet...

Chempaka Aziz berkata...

tu line tu kasi bkar...bkr je..(versi ucop wilcha) hihi...meh try up sikit -pkai unifi.

udin berkata...

@NURUL NADIAH MAMAT

haha.. mcm nak bakor je line tenet tu kan.. ;)

udin berkata...

@Sunah

huhu.. terima kasih.. :)

udin berkata...

@Chempaka Aziz

haha.. takpa skang dah okay sikit.. :)

~> JURI AWAM <~

Get this widget

~> GENRE <~

Berita (95) Artikel (87) Perasaan (87) Santai (46) Renungan (40) Segmen (38) Informasi (35) Lawak (32) Aku (25) Isu (17) Muzik (14) Blog (13) Hukum (13) Pendapat (13) Kisah (12) Maharaja Lawak (12) Maharaja Lawak Mega (12) Ramadhan (10) Tokusatsu (10) Bloglist (9) Lirik (9) Tip (9) Puasa (7) Sukan (6) Band (5) Filem (5) Laman Sesawang (5) Misteri (5) Raya (5) Tahun Baru (5) Aidilfitri (4) Anime (4) Facebook (4) Kerjaya (4) Review (4) Tokoh (4) Yahudi (4) Gusti (3) Hari Lahir (3) Iklan (3) Petua (3) Seram (3) Teka Teki (3) Doa (2) GA (2) Kempen (2) Kesihatan (2) Motivasi (2) Penyakit (2) Seni Bela Diri (2) Tag (2) Tarikh (2) Aidiladha (1) Contest (1) Drama (1) Illuminati (1) Maal Hijrah (1) Manga (1) Merdeka (1) Mukadimah (1) Nuzul Al-Quran (1) Perkenalan (1) Raja Lawak (1) Resepi (1)